bahang terasa akhirnya~

dscn1828

 tak salah kami gembira. suka melihat, berjalan di smping senyuman manis kuntum2 bunga~

 

dscn1819

 lawa bukan, warnanya banyak, teduh mata memandang, dalam diam, itulah hebat ciptaanNya~

 

tahu kenapa ramai suka spring?

kenapa time ni lah, semua org russia kuar rumah?

nak taw kenapa time ni jugalah org dah stat kahwin?

~

jawapan:

sebab spring mmg indah, awalnya bunga2 putih berputik, hmpir di spnjang jalan, rumput hijau dislang seli bunga kecil warna kuning, dan tulip merah menyala, kalau tak kuning diraja, ada jugak pink2 selesa, kuning2 bersahaja pon ada…

sebab suhu dah makin nyaman, takde lah sejuk mcm winter, tak spanas summer, sekadar suam2 kuku,..dah pom cahaya mentari dri pagi ke malam, cerah dan ceria..

p/s; letih kdg2, makin busy dan busy, exam makin dekat, studi blom stat, cuti pon skerat2, luluh abih semua smgt, tapi tapi biar tulang sekerat, usaha biar mantap, i’allah berkat~

Advertisements

About atikullah

hospital tanah merah sk tebing tinggi mrsm kuala lipis mrsm peng. chepa intec russian programme volgograd, russia
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to bahang terasa akhirnya~

  1. raja zulzaim says:

    ari ini bukan ari semalam,
    semalam aku melihat bunga di dalam pasu tanah ibuku,
    ari ni, ak melihat bunga itu tiada dikebas kambing jiran sebelah…
    begitulah seterusnya~
    frust…
    tulip, itulah bunga kesukaan mu…
    ros, itulah membuatku tidak waras…
    rusia tidaklah seperti malaysia…
    sia…sia…
    you are lucky to be there…
    be grateful to Him…
    n back to malaysia
    n proud to say…
    lets say together orang kampung
    DR. Wan Mohd Atikullah bin Wan Ismail..
    n u’ll see a BIG2 smile from your mok n wan!
    mat, go!!!

  2. peja says:

    mat…
    rmbut panjang deh… hihii..
    bile blik m’sia??

  3. atikullah says:

    rmbut pnjang..huhuhu
    payah nk cari tkng gunting..
    erm..i’allah tgah buln 7 nih slamt smpai kat m’sia..rindu!!!

  4. zulzaim says:

    kemanisan terasa apbila
    usaha yg kita lakukan tidak sia2,
    pedih dihati tak siapa tahu
    bila harapan mengunung y kita harapkan,
    hanya tinggal mimpi,
    mimpi~…
    tapi~
    tak semua mimpi menjadi mimpi,
    mungkin mimpi itu
    adalah mimpi yg tertangguh,
    maka sahabatku,
    bersabarlah…

  5. fuad cute says:

    wah…zaim…
    makin hari bunga ayat makin mekar…
    semoga anda dianugerahkan SN…
    woi mat…
    untungnye ko dpt tgk tulip…
    nanti bile nak blik bwk tulip kuning utk ak bole x?
    i love tulips…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s