lari drpd yg biasa~

Rutin harian masih lagi berputar pada degree dan ruang yang sama. Tapi, kadang2, ade jer yang tersasur drpd kebiasaan, pelik, malah mungki lansung x nak diterima logic akal.

~

Ini satu cerita:

Berlaku pada mana lolong musim luruh berakhir, daun jatuh dan jatuh, tinggal hanya ranting, sejuk, dan suram,..

27 Oct 2009, hari ini, pagi2 blom klas, cell phone x taw kat mane ltaknya..puas cari, bwah bntal, tapi bntal, ats bantal, dan lain2..x jumpe.

Petang juga hari ini, mengeluarkan sgl pkaian dlm mesin basuh, dan damn shocked, cell phone itu berada dlm poket sluar jeans bergenerasi dari abng aku lagi..

HANDSET YG DIPULAS2 KASAR TNPA BLAS KASIHAN LAM WASHINE MASHINE, of course lah punah ranah, ces sudah hilang slah satu medium perhubungan efektif aku..

Buat detik dan waktu kejadian, aku x akan mmbeli lagi hanset baru, sblum masuk elaun bulan depan. Jimat2 cermat amaln mulia..

~

 

Kisah lain, juga pada hari yg sama:

Biasa jer, kelas physio yg sama membosankan, lntas classmate bercrita maslah pelik yg dihadapi, sungguh pelik hngga tergaru2..

Biar nama disensoredkan, tak mengaibkan..

Katanya, menghadapi maslah gemuruh melampau bila musim exam, concluding test, etc..tambahnya, test for finished topic yg akan diadakn 2-3 mggu lagi, namun, kerisauan udah awal2 lagi melanda, menyebabkab pnyakit muram, bimbang x sewenang-wenangya..

Hasilnya, tertekan, lantas terus belajar dan belajar dgn persaan bmbang..bagus lah ni kan?

Adus, aku pom xder jlan penyelasainnya..mungkin inilah yg dikatakn abnormal palpation..

Sebegitu hidup, namun teruskan aje, till the end~

Advertisements

About atikullah

hospital tanah merah sk tebing tinggi mrsm kuala lipis mrsm peng. chepa intec russian programme volgograd, russia
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to lari drpd yg biasa~

  1. aku ganas says:

    terime kasih mat.. mu da ajar aku care baru nak cuci tepon aku… hahaha.. tengkiu2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s