the writer~

me.wan mohamad atikullah bin wan ismail

my faith is stand still on the syahadah that:

i bear witness that there is no one to be worshiped except Allah,

and i bear witness that Muhammad is the messenger of Allah.

micro-and macrotype writer [mostly microtype],

the son of loverly che  esah and wan ismail,

a doctor to-be, a friend of you, and blah blah blah….

feel free to drop by~~


9 Responses to the writer~

  1. zaim ar says:

    wa….mat!pepun udaci…..

  2. zaim ar says:

    time is enemy as a worlwide pandemic grows out of control,so how i spend my veryyyy limited time!!!!!!!!…..thanks to my mum and dad who allowed me to dream

  3. zaim ar says:

    yahh,you have right to make ur decission,u would opt to go anywhere u want,ireland,uk,india,us,egypt,indon,japan,korea,rusia even malaysia,was apt act when u prefer to go to volgo,”what wisdom would we impart to the world if we knew it was our last chance???????????frankly,jealous nyo laaaa ko demo!!!!!!!!!

  4. zaim ar says:

    in malaysia esp at uia,there was a quite tough competititon,i should strive hardlyy to b one of the best…every day im crying,feel so stress and frust u know,ya Allah aku buntu,aku sedih,aku mencari siapa yang sudi membantuku,aku sedar betapa Engkau lah yang paling berhak untuk aku memohon kkepeda pertolonganMU.tebal muka ku acap kali berjumpa dgn dr utk bertanyakan soalan yg sama!ahh maluuu,aku ngak sama sekali kisah semua itu,semua org pun sama ng aku,but,the results from that,i did it!!Alhamdulillah.syukurlah,,,tiada bende mudah y disangkakan.semua org nk jd doktor,tp bkn lah utk mencari popuriti org ramai tp utk menyahut seruan Ilahi.insyaalah,sape y bantu agama Allah,nescaya ALLAH AKN MEMBANTU DIA.

  5. zaim ar says:

    best ar ayat demo!copy dr mano?kawe xdok keje ni,ai ni registration,class x dak ag esok br stat,dah la dpt lecturer y tegas,takutnyo,kecut perut dibuat nyerrr..sem ni dah stat busy,most subject emphasis on homan,a lot more thing to b memoriz…kene hard glerr ar lps niii…kuat ar hati ni…suko nmpk awk duk volgo..blh exp br,ap xdknye dr tanaqh merah ke volgo,,,,huk3

  6. zaim ar says:

    sedar x sedar dah msk 7 comment dah sy anta,bpk lah..bosan xde keje….

  7. shahirah says:

    salam..
    atiq,hebat mu loni..
    siap tulih blog agi..
    congrats2..
    truskn usaha mu di bumi Russia sne..
    wlau pn jauh,aku ttp doakn mu b’jaye
    dunie akhirat..amin..:)

  8. atikah says:

    assalamualaikum…salam ziarah dari kolej mara banting…(igt lg tak sape ni?)..

  9. drALAM says:

    dimensi bru yg lbh eksklusif..

    truskan berkarya!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s